Поверителност и лични данни

Отнасяме се много отговорно към ползването на лична информация и нейната поверителност. В момента на предоставяне на лични данни, Вие се съгласявате Аутовижън Център ЕООД да ползва тази информация, както е описано тук.

Каква информация събираме?

  1. Име, телефонни номера, адрес на имейл и всякакви други подобни данни, които ни предоставяте по имейл или през нашия уебсайт;
  2. доброволно предоставена информация за Вашата удовлетвореност от ползването на нашите продукти и услуги;
  3. информация може да бъде получена индиректно и автоматично, при посещение на сайта - например вашият IP адрес и статус на бисквитки (cookies), които са поставени на Вашия компютър от уебсайта ни. Тази информация се използва за подобряване на уебсайта и по никакъв начин не Ви идентифицира лично.

Как и защо използваме личните Ви данни?

  1. За връзка с Вас по повод изпълнение на Ваши заявки или за да отговорим на запитвания

Кога и как можем да предоставяме личната информация на трети лица?

Ние нямаме право да продаваме, отдаваме, търгуваме или умишлено да разкриваме пред трети лица каквито и да било лични данни за наши клиенти или посетители. Единствено следните случаи са изключение:

  1. ако разкриването на данни за определени лица се изисква от закон
  2. при доставка на продукт част от личната информация е видима

Сигурност:

Ние взимаме разумни предпазни мерки за защита и сигурност на личните Ви данни. Само оторизиран персонал на Аутовижън Център ЕООД има достъп до лични данни. Тези служители са задължени да третират информацията като поверителна.

Изменения в политиката за поверителност:

Запазваме си правото да променяме своята политика за поверителност. Всички промени ще бъдат публикувани навреме на уебсайта ни за информация на посетителите.